Today News

Voormalig Indiase cricketspeler Dinesh Mangia is de politiek ingegaan en is lid geworden van de BJP

Nieuw-Delhi: Voormalig Indiase cricketspeler Dinesh Mangia heeft zich vandaag (dinsdag) aangesloten bij de Bharatiya Janata Party (BJP). Na cricket zal Dinesh Mangia vanaf nu in de politiek voor de BJP te zien zijn.

Dinesh Mangia ging 2 jaar geleden met pensioen

We vertellen je dat Dinesh Mangia op 17 september 2019 stopte met alle vormen van cricket. Dinesh Mangia werd geselecteerd als de allrounder in Team India. Dinesh Mangia was een linkerarm batsman en spin bowler.

Lees meer: ​​Punjab: Aantrekkelijke wedstrijd voor de stoel van CM, ‘Charanjit zal Charanjit betwisten’

Dinesh Mangia zat in de WK-selectie van 2003

Ontdek dat Dinesh Mangia in de WK-ploeg van 2003 van het Indiase cricketteam zat. Dinesh Mangia speelt al bijna 5 jaar internationaal cricket. Dinesh Mangiar maakte zijn debuut tegen Australië. Dinesh Mangia speelde zijn eerste interland in 2001.

Het is opmerkelijk dat Dinesh Mangia 57 ODI’s heeft gespeeld in zijn carrière, waar hij 1230 runs heeft gescoord. Bovendien nam Dinesh Mangia ook 14 wickets in bowlen.

Lees meer: ​​​​Sonia Gandhi hijst de vlag op de oprichtingsdag van het congres

Memorabele innings van Dinesh Mangia

Dinesh Mangia scoorde een eeuw in zijn internationale carrière. Hij scoorde een ongeslagen 159 tegen Zimbabwe in Guwahati. Dinesh Mangia sloeg 17 vieren en 1 zes in deze innings. Dinesh Mangia heeft slechts één T20-wedstrijd gespeeld in zijn carrière. Dinesh Mangia kreeg echter nooit een plaats in het testteam.

Dinesh Mangia heeft ook in een film gespeeld

Ontdek dat Dinesh Mangia ook in een film heeft gewerkt. In 2014 was Dinesh Mangia te zien in de film ‘Kebab Mein Haar’. Deze film was een flop, waardoor het acteerleven van Dinesh Mangia daar stopte.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button