Today News

Vreemd argument van BJP-parlementsleden – ‘Corruptie tot 1,5 miljoen is niet verkeerd, niet klagen…’

Reva: Bharatiya Janata Party (BJP) Madhya Pradesh’s Rewa Lok Sabha MP Janardhan Mishra is verwikkeld in controverse over zijn opmerkingen. Janardhan Mishra is gezien pleiten voor corruptie van sarpanches in openbare bijeenkomsten. ‘Klaag niet bij mij over de corruptie van de sarpanches,’ zei hij. Vertel me niet of een sarpanch betrokken is bij corruptie tot Rs 15 lakh. Hij heeft de verkiezingen gewonnen door geld te investeren en heeft zijn geld ook nodig bij de volgende verkiezingen. Als een sarpanch corruptie begaat van meer dan 1,5 miljoen, dan kan worden aangenomen dat hij verkeerd heeft gedaan.

Wat zei het BJP-parlementslid?

BJP-parlementslid Janardhan Mishra zei: “Als het erop aankomt dat de mensen van Sarpanch corrupt zijn, zeg ik dat als je tot 1,5 miljoen corrupt bent, broeder, praat dan niet met ons.” Als hij het doet voor 15 lakhs, dan kan hij corruptie vangen omdat hij 7 lakhs heeft geĆÆnvesteerd in deze verkiezing en hij heeft 7 lakhs nodig bij de volgende verkiezingen. Als de inflatie stijgt, voeg dan nog eens 1 lakh toe. Dus het werd 15 lakh. Als hij manipuleert met 15 lakh roepies, dan wordt corruptie begrepen. Deze voorwaarde. Het is een onbeschreven blad van de samenleving en in die volgorde blijf je de trappen oplopen.

De controverse heeft een lange geschiedenis met MP Janardhan Mishra

Het is opmerkelijk dat de controverse een lange geschiedenis heeft met BJP-parlementslid Janardhan Mishra. Eerder had hij in een verklaring gezegd dat zolang premier Modi een baard heeft, de armen naar het huis van de premier zullen blijven gaan. Elke keer dat hij zich scheert, vallen er 5 miljoen huizen uit. Elke keer dat premier Modi zijn baard scheert, stort het huis in. Als je stopt met naar Modi’s baard te kijken, krijg je geen huis meer.

Lees meer- Groot nieuws in Ludhiana-ontploffingszaak! Jaswinder Multani gearresteerd in Duitsland

BJP MP boos over opmerkingen PM

Rewa-parlementslid Janardhan Mishra was verontwaardigd over het maken van controversiƫle opmerkingen over de baard van premier Modi. De algemeen secretaris van het congres, KK Mishra, zei dat parlementslid Rewa de spot had gedreven met premier Modi.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button