Today News

Vrouw rent het huis uit terwijl gas uit cilinder ontsnapt, 5 tragische doden

Birendra / Banka: Vijf minderjarigen stierven ter plaatse bij een tragisch ongeval in het dorp Rajabar onder het politiebureau van Rajun in de wijk Banka in Bihar. Het ongeval gebeurde toen de cilinder barstte.

Vijf kinderen omgekomen bij explosie LPG-cilinder

Ashok Paswan’s vrouw Sita Devi was aan het koken. Vier meisjes en een jongen kwamen ter plaatse om het leven toen een LPG-cilinder ontplofte. De doden waren allemaal minderjarig.

Dit zijn de namen van de doden

De overledenen zijn geïdentificeerd als Ankush Kumar (12 jaar), Anshu Kumari (8 jaar), Seema Kumari (4 jaar), Shivani Kumari (6 jaar) wiens vader Ashok Paswan is. Soni Kumari (30) stierf tegelijkertijd ook, wiens vader Prakash Paswan heette.

Lees meer: ​​Een bezemveger neemt ontslag bij een bedrijf met een salaris van Rs 40 lakh, zijn leven werd geschokt door dit ongeval

Gaslek uit regelaar

In feite was Ashok Paswans vrouw Sita Devi LPG aan het koken op de veranda van het huis. Op dat moment lekte er een gas uit de regelaar en ontstond er brand, waarbij Sita Devi ter plekke uit de woning kwam.

Het hele huis is tot puin herleid

Er waren vijf kinderen op de veranda. Na een tijdje werd het hele huis tot puin gereduceerd door een cilinderexplosie en vijf onschuldige mensen stierven ter plaatse. De administratie bereikte de plek en haalde de lichamen van vijf onschuldige mensen onder het puin. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button