Today News

Waarom liep de eigenaar van 200 crore op een scooter? Zo was de levensstijl van Piyush Jain

Beluister de podcast hier:

Nieuw-Delhi: We zullen u informeren van een zakenman uit Kanpur die Rs 200 crore contant in zijn huis heeft. Verrassend genoeg woont deze man in een heel gewoon huis … en rijdt hij nog steeds op een oude scooter. Dat betekent dat hij niet eens een auto heeft. Dus waar heb je zoveel geld vandaan? Buren van deze persoon zijn zeer verrast om de zaak te kennen en vragen zich af hoe ze de zaak niet wisten? Na het bekijken van de levensstijl van Piyush Jain, moet je denken dat geld dat geen winst heeft, zodat er niets kan worden gekocht, dat geld gelijk staat aan papierverspilling en wat is het nut ervan?

23 kg goud werd gevonden in het huis van Piyush Jain

Piyush Jain bouwde een watertank in de hal van zijn huis. En toen het werd onderzocht, werd er een kelder gevonden op de bodem van deze tank. Toen het deksel van de tank werd verwijderd, werd eerst een vat sandelhoutolie gevonden. Wanneer deze trommel wordt verwijderd, wordt er Rs 17 crore onder gevonden. Daaronder werden ook 23 kg gouden stenen, d.w.z. gouden stenen, gevonden. Deze werden allemaal in zakken bewaard in de kelder van het huis van Piyush Jain. De meeste van de teruggevonden bankbiljetten zijn van 2016 tot 2017. Vermoedelijk is het geld na de inbeslagname begraven. Afgezien van deze werden een groot aantal biljetten van Rs 2.000 uit de kelder teruggevonden.

Tot nu toe is 194 crore contant geld teruggevorderd

Er is tot nu toe 194 crore teruggevonden van Piyush Jain. Hiervan is Tk 16 crore 45 lakh teruggevonden in Kanpur. En 16 crore roepies is teruggevonden in Kanauj’s huis. De totale waarde van de teruggevonden gouden stenen werd ook geschat op Tk 11 crore. Bovendien bedroeg de teruggewonnen hoeveelheid sandelhoutolie 600 kg.

Piyush Jain ging altijd ergens heen op een scooter

Voor Piyush Jain, ongeveer Rs 200 crore, hadden 93 lakh-mensen in Uttar Pradesh gratis kunnen worden gevaccineerd. Rs 194 crore is tot nu toe teruggevonden van Piyush Jain, maar zijn buren kunnen het niet geloven. Piyush Jain heeft misschien veel rijkdom vergaard, maar hij droeg altijd een masker van eenvoud op zijn gezicht. En dit masker van Piyush’ eenvoud was zijn oude scooter. In de smalle steegjes van Kanauj maakte Piyush het huis van beton en al snel vergroot hij het, maar hij liep altijd op een scooter, ergens op een scooter heen.

Hij werd laat wakker en ging meteen aan het werk

Piyush heeft nooit iemand laten weten dat hij veel geld heeft. Er waren veel meer redenen om Piyush Jain niet te erkennen. ..Een daarvan is dat hij heel weinig contact had met de mensen om hem heen. … hij sprak met heel weinig mensen in de buurt. Hij zou laat wakker worden en meteen op een scooter aan het werk gaan. Hij bouwde ook een huis waar er heel weinig kans was dat iemand uit de buurt gluurde. Hiermee zul je ook denken dat als dit geld verrot als papierafval, wat is dan het nut van zoveel geld?

Geld is de grootste vijand geworden!

Herinnerend aan een verhaal. Een man genaamd Sukhiram woonde in een dorp. Die geen waardevolle spullen in huis had. Hij was erg arm. Hij zou het huis niet eens op slot doen als hij niet thuis was. Maar op een dag kreeg hij een loterij en won hij een prijs van 10 lakh roepies. Nadat hij dit geld had ontvangen, dacht hij dat als hij dit geld op de bank deponeerde, de bank het zou opeten. Dit geld bewaarde hij thuis. Maar dit geld hield hem opgesloten in het huis. Dit geld maakte een einde aan zijn vrede. Hij keek zijn vrouw argwanend aan. Ze kijkt met argwaan naar haar kinderen omdat ze denkt dat haar familie het geld van haar wil afpakken. Op een dag wanneer alle gezinsleden van hem gescheiden zijn, realiseert hij zich dat het geld dat hij spaart zijn grootste vijand is.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button