Today News

Wat is de slechtste gezondheidstoestand? Beleidscommissie heeft het rapport vrijgegeven

Nieuw-Delhi: Beleidscommissie (Beleidscommissie(Vierde gezondheidsindicator)GezondheidsindicatorenVan de grotere staten staat Kerala opnieuw bovenaan de gezondheidslijst, terwijl Uttar Pradesh onderaan staat.

Wat zegt het rapport van de beleidscommissie?

Vierde gezondheidsindicator (Gezondheidsindicatoren) Gezien de periode 2019-20 (referentiejaar). Tamil Nadu en Telangana staan ​​respectievelijk op de tweede en derde plaats in gezondheidsparameters, volgens een rapport van een denktank van de regering. Het rapport zei verder dat in de vierde opeenvolgende index, Kerala’s prestatie het beste was in alle parameters.

Mizoram bovenaan de lijst van kleinere staten

Volgens het rapport heeft Uttar Pradesh de grootste groeiverandering laten zien van basisjaar (2018-19) tot referentiejaar (2019-20).Maximale groei verandering) Is ingevoerd. Onder de kleinere staten staat Mizoram aan de top, terwijl van de Union Territories Delhi en Jammu en Kasjmir onderaan alle parameters in de gezondheidssector staan.

Lees meer: ​​Angst voor Omicron in India! Na Delhi-UP, dit keer ook avondklok in deze staat

Hoe is het rapport opgesteld?

Dit rapport van het ministerie van Volksgezondheid en Gezinswelzijn (Ministerie van Volksgezondheid en Gezinswelzijn) Met technische assistentie van de Wereldbank. Volgens het rapport heeft Telangana goed gepresteerd in alle parameters en groei en heeft het in beide gevallen de derde positie veiliggesteld. Rajasthan heeft over het algemeen en qua groei slecht gepresteerd.

(Geef taal)

Lees meer: ​​Delhi heeft het hoogste aantal Omicron-gevallen, Corona-zaak breekt record van 7 maanden

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button