Today News

Zal de gele waarschuwing van Omicron effectief zijn in Delhi? Deze regels zullen veranderen, deze plaatsen zullen worden verbannen

Delhi Corona Geel Waarschuwing: Er is een wolk van bezorgdheid in het land over de nieuwe vorm van corona, Omicron. Het aantal Omicron-gevallen is ook toegenomen in Delhi. Het aantal coronabesmettingen is in Delhi plotseling gestegen. In deze situatie wordt verwacht dat de regering op elk moment een geel alarm zal geven in Delhi. Dan moet u weten welke wijzigingen er zijn doorgevoerd in de Yellow Alert-regels en waar de beperkingen zijn verruimd. Laat me je vertellen over Yellow Alert.

Lees meer: ​​Mamata’s grote klacht tegen Centrum, ‘22.000 patiënten krijgen geen medicijnen na verbod’

Wat is de gele waarschuwing van de corona

Tijdens de tweede golf van de Corona-epidemie werd in Delhi een nieuw systeem gecreëerd door de Delhi Disaster Management Authority (DDMA). In augustus bracht DDMA coronabeperkingen of -vrijstellingen onder GRAP-parameters. De drie parameters van GRAP omvatten de mate van positiviteit, het aantal zuurstofbedden dat in de staat wordt gebruikt en het nieuwe geval van corona. Na analyse hiervan is voorzichtigheid geboden. Deze waarschuwingen zijn uitgegeven in geel, oranje, oranje en rood.

Wanneer komt het gele alarm?

Laten we nu zeggen wanneer de status van Yellow Alert in Delhi wordt gecreëerd. Gedurende twee opeenvolgende dagen in Delhi zal het besmettingspercentage 0,5 procent zijn of komen er binnen een week 1500 coronagevallen of worden 500 zuurstofbedden gevuld, waarna een gele waarschuwing wordt afgegeven. Daarnaast zal een zelfs formule worden geïmplementeerd in het geval van opening van een winkel in het betreffende gebied. Tegelijkertijd verandert ook de timing van aankopen. Boodschappen doen kan van 10u tot 20u. Tegelijkertijd wordt er slechts één wekelijkse markt gehouden in een gemeentelijk corporatiegebied.

Deze regels veranderen na de gele waarschuwing

  • De koppelregel is van toepassing. Alleen niet-essentiële diensten of winkels en winkelcentra mogen open zijn van 10u tot 20u.
  • Omdat bouwwerkzaamheden tijdens de gele waarschuwing niet worden beïnvloed, worden er geen regels voor de branche gewijzigd.
  • Restaurants mogen open met 50% capaciteit. Bovendien moet het om 23.00 uur gesloten zijn.
  • Bioscoopzalen en multiplex-banketzalen in Yellow Alard, auditoriumopeningen zijn ten strengste verboden.

Lees meer: ​​Het ministerie van Volksgezondheid heeft strikte instructies uitgevaardigd voor vijf kiesstaten, ontdek wat de impact zal zijn!

Na 6 maanden was er een grote sprong in de Corona-zaak in Delhi

Het aantal coronagevallen is maandag in Delhi gestegen. Sinds juni zijn er maandag 331 coronagevallen geregistreerd in Delhi. Tegelijkertijd werden zondag in Delhi 290 coronapatiënten aangetroffen. Coronapatiënt kwam voor de derde dag op rij om het leven in Delhi.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button